Pyrgos House – Kythira Greece

From the Blog

Kythira on the map

An der Fahrrad- und Wanderbörse, die letztes Wochenende stattfand in Amsterdam, wurde der Stand von Pyrgos House gut besucht. Zusammen mit Janneke, Jeannette und Jaap (Tourenwanderer der ersten Stunde) informierten wir die Interessierten über die Wandermöglichkeiten und unsere neuen Exkursionen. Die Oliven-Wanderwochen und die Gruppen-Wanderferien kamen sehr gut an. So viel ist klar: Kythira steht 2015 für Wanderferien in der Pole-Position. Und wir konnten bekannt machen, dass Terrainmaps in Kürze eine neue Landkarte der Insel herausbringen wird mit – als Novum – einem übersichtlichen Dorfplan von Potamos (mit Wanderrouten und tollen Informationen). Sie haben also noch einiges abzuwandern …

1 comment

 1. Het was ontzettend leuk om ons steentje bij te dragen en het toch wel bij heel veel mensen onbekende wandeleiland Kythira als wandelparadijs te presenteren.
  Wat ik vooral gemerkt heb, is dat mensen op zoek zijn naar nieuwe wandelmogelijkheden, niet in de rij aan willen sluiten om een pelgrimstocht te gaan lopen.
  Het „onbekende“ spreekt de mensen aan en als ze verder vragen ben je zo in een leuk en lang gesprek verwikkeld.
  Ik kan de verhalen kwijt die ik ook zo graag schrijf, voordeel nu is dat je mensen kunt aankijken, ze een beeld kunt schetsen over het eiland waarvan ik dacht dat ik wel alle paden gehad had.
  Het zijn vaak ondernemende mensen die de reis willen maken, diegenen die het avontuur zoeken.
  Willen ze de avonturen gaan beleven die wij achter ons hebben, dan is een paar weken niet genoeg. En het ergste is, we vinden er steeds nieuwe!
  Niet gek toch als je bedenkt dat je met een autootje in een dag t eiland rondrijdt, maar goed we hadden het over wandelen.
  Mocht je de Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam gemist hebben, eind februari doen we het in Antwerpen met evenveel of wellicht met nog meer enthousiasme nog twee dagen over.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

2 × 1 =